Klub 54+

Ponosni smo na uspješno predstavljanje projekta na početnoj konferenciji u županijskoj vijećnici u Osijeku

by Udruga Pet Plus

  • DOGAĐANJA
  • NOVOSTI
Ponosni smo na uspješno predstavljanje projekta na početnoj konferenciji u županijskoj vijećnici u Osijeku

Ponosni smo na uspješno predstavljanje projekta na početnoj konferenciji u županijskoj vijećnici u Osijeku. O samom projektu i njegovim ciljevima i aktivnostima govorila je voditeljica projekta KLUB 54+ i članica Udruge PET PLUS Andreja Radinger. Prisutnima su se obratili i začetnici ovog projekta, predsjednik Udruge Opera B.B. Zagreb koja je ujedno nositelj projekta KLUB 54+, Ronald Braus, te predsjednica Udruga PET PLUS Mira Davidović i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Ivana Stanić, kojoj se ovim putem zahvaljujemo što je prepoznala važnost i značaj projekta KLUB 54+.

Kako je KLUB 54+pozitivan, vedar i veseo projekt početnu konferenciju završili smo upravo u tom tonu, pjesmom „Neka cijeli ovaj svijet“ iz mjuzikla „Jalta, Jalta koju je poveo naš Ronald Braus, i koja se vrlo brzo orila cijelom županijskom vijećnicom te razvedrila i dirnula sve prisutne.

Veliko hvala Gradu Osijeku koji nas je predivno ugostio te svima koji su nam se pridružili i odazvali pozivu. Predivno je započeti projekt uz uspješnu medijsku popraćenost i veliku zainteresiranost za projekt.

Veselimo se prvim radionicama bubnjanja koje kreću u Zagrebu u Domu za starije i nemoćne osobe Trnje već 6. studenog u 10:00 sati te radionicama plesa 10. studenog u Domu za starije i nemoćne osobe Osijek s početkom u 10:30 sati i književnom klubu u Poetry Caffeu Magis s početkom u 11:00 sati.

Nadamo se da će Vam fotografije prenijeti bar dio sjajne atmosfere s početne konferencije projekta KLUB 54+, a klikom na linkove pogledajte što konferenciji i KLUBU 54+ pišu mediji ☺

Fotografija: Petar Santini

Prijavi se

Želiš se družiti, zabaviti ili naučiti nešto?? Zašto ne sve to istovremeno?? Prijavi se…..