Klub 54+

Predstavili smo dosadašnji rad i dostignuća projekta KLUB 54+

by Udruga Pet Plus

  • NOVOSTI
Predstavili smo dosadašnji rad i dostignuća projekta KLUB 54+

Jučer je u kazališnoj kavani Kavkaz javnosti predstavljen dosadašnji rad i postignuća u projektu KLUB 54+.

Kratkim druženjem uz nosioce i suradnike na projektu najavljen je početak održavanja glazbenih radionica, ali i novi ciklus ostalih kreativnih radionica. Na druženju su bili predsjednica Udruge PET PLUS Mira Davidović, voditeljica projekta Andreja Radinger, koordinatorica projekta Adrijana Pelikon i Ronald Braus, predsjednik Udruge Opera B.B. Zagreb.

Osim osnovnih informacija o projektu i dosadašnjim rezultatima koje je predstavio, Ronald je prisutne, uz Lidiju Horvat DunjkoBlanku Tkalčić te pratnje Maria Čopora i Darijana Ivezića, počastio i glazbenim ugođajem – ljubavnim pjesmama za Valentinovo, čime je najavio prvu glazbenu radionicu koja će se održati u Novskoj.

Sufinanciran iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda, Projekt KLUB 54+ započeo je sa svojom provedbom u rujnu 2018. godine te će se provoditi do kraja kolovoza 2019. godine. Ukupna vrijednost projekta je 910.379,44 kn od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira 773.822,52kn. Jučerašnjem ugodnom druženju pridružile su se i poznata hrvatska glumica Nada Rocco te književnica Sanja Pilić.

 

Foto: Petar Santini

Prijavi se

Želiš se družiti, zabaviti ili naučiti nešto?? Zašto ne sve to istovremeno?? Prijavi se…..