Klub 54+

Radionica pjevanja u Vukovaru

by Udruga Pet Plus

  • DOGAĐANJA
  • NOVOSTI
Radionica pjevanja u Vukovaru

 

Pustite glazbu u vaša srca, i stvarajte ju iz srca i duše zajedno s nama na besplatnoj pjevačkoj radionici 14.03.2019. od 16:00 – 19:00h, Hrvatski dom Vukovar

Postanite dio glazbeno scenske izvedbe opernih i operetnih djela s repertoara Udruge Opera B.B. Zagreb, prvog komorno opernog kazališta u Hrvatskoj.

Kroz rad na svom glasu ući ćete u direktnu strukturu glazbe. Renomirani pedagozi i korepetitori bit će voditelji radionica i učiti Vas sve o postavljanju glasa, vokalnoj tehnici i glazbenom oblikovanju fraze (hrvatska sopranistica Lidija Horvat Dunjko i mezosopranistica Blanka Tkalčić), vokalnoj interpretaciji i scenskom pokretu (hrvatski operni pjevač ujedno osnivač i umjetnički ravnatelj Opere B.B. Zagreb, Ronald Braus), glazbenom vođenju probe i pripreme za nastup te dirigiranje (maestro Darijan Ivezić).

Ojačajte samopouzdanje, dobro se zabavite i naučite o pjevanju i scenskom nastupu sve ono što do sada niste imali priliku naučiti, a plod Vašeg rada i rada Vaših mentora predstavit će se sudjelovanjem na završnoj večernjoj izvedbi kroz glazbu i ples.

Prijavi se

Želiš se družiti, zabaviti ili naučiti nešto?? Zašto ne sve to istovremeno?? Prijavi se…..