Klub 54+

Završna konferencija EU projekta KLUB 54+

by Udruga Pet Plus

  • DOGAĐANJA
  • NOVOSTI
Završna konferencija EU projekta KLUB 54+

Pridružite nam se na završnoj konferenciji EU projekta KLUB 54+

Petak, 30.08.2019. 12:00h, Centar za kulturu i film Augusta CesarcaKino Kinoteka, Kordunska ulica 1, Zagreb.

Podijeliti ćemo s Vama postignuća projekta i postignuća naših korisnika kreativnih radionica koji će Vam pokazati svoja novostečena znanja i vještine pod vodstvom mentora/voditelja kreativnih radionica.

Budimo kreativni i društveni,

Radujemo se Vašem dolasku! 

 

 

Opći cilj projekta:

Projekt KLUB 54 + ima za cilj poboljšanje kvalitete života te direktno smanjenje socijalne isključenosti za najmanje 215 osoba u 8 gradova Republike Hrvatske koje će biti uključene u projekt. Prema statusu aktivnosti nezaposlenim osobama, umirovljenicima i korisnicima socijalne skrbi prijeti najveća stopa rizika od siromaštva i socijalne isključenosti, upravo stoga ove skupine uključene su kao glavne ciljane skupine projekta.

Posebni ciljevi projekta:

Provedbom projekta na području Republike Hrvatske poboljšati će se kvaliteta života i povećati razina aktivnog sudjelovanja osoba starijih od 55 godina u životu zajednice.

Poboljšati će se njihove kreativne vještine, povećati će se vidljivost i prepoznavanje potencijala kroz kreativno stvaranje i druženje u 5 vrsta kulturno-umjetničkih radionica koje će služiti kao temelj za jačanje socijalnih, kognitivnih, emocionalnih i kreativnih vještina i stanja, što će ujedno doprinijeti ispunjenju općeg cilja projekta: poboljšanje kvalitete života te direktno smanjenje socijalne isključenosti za najmanje 215 osoba u 8 gradova Republike Hrvatske.

 

KLUB 54+
Financira: Ministarstvo kulture, sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda
Nositelj projekta: Opera B.B. Zagreb
Partner: Udruga PET PLUS
Početak i kraj projekta: 01.09.2018.-31.08.2019.
Iznos financiranja: 910.379,44kn
Trajanje projekta: 12 mjeseci

 

Prijavi se

Želiš se družiti, zabaviti ili naučiti nešto?? Zašto ne sve to istovremeno?? Prijavi se…..