Klub 54+

Dnevnik.hr – Velikom konferencijom uspješno završen projekt čiji su sudionici bili Ronald Braus i Sanja Pilić

by Udruga Pet Plus

Dnevnik.hr – Velikom konferencijom uspješno završen projekt čiji su sudionici bili Ronald Braus i Sanja Pilić

Velikom konferencijom uspješno završen projekt čiji su sudionici bili Ronald Braus i Sanja Pilić

Piše , 03. rujna. 2019. @ 16:13

Ronald Braus, Sanja Pilić (Foto: PR)

Ronald Braus, Sanja Pilić i Lidija Horvat Dunjko bili su sudionici hvalevrijednog projekta.

 

 

Velikom završnom konferencijom, u prostorijama Kina Kinoteka, svečano je završen projekt KLUB 54 koji je za cilj imao pružanje cjeloživotnog učenja i obrazovanja, poboljšanje kvalitete života osoba starijih od 55 godina, povećanje razine aktivnog sudjelovanja u životu zajednice te smanjenje socijalne isključenosti.

Tom prilikom, predsjednica Udruge PET PLUS Mira Davidović, voditeljica projekta Andreja Radinger, koordinatorica projekta Adrijana Pelikon i Ronald Braus, predsjednik Udruge Opera BB, predstavili su hvalevrijedne i impresivne rezultate.

Besplatne kreativne radionice izvodio je tim stručnjaka, a svi voditelji radionica, njih čak 12, vrsni su stručnjaci u svojim područjima, koji su za vrijeme trajanja projekta posvetili 250 sati korisnicima.
Umjetnički voditelj glazbenih radionica i umjetnički voditelj glazbeno-scenske izvedbesudionika je hrvatski operni pjevač Ronald Braus ujedno osnivač i umjetnički ravnatelj Opere B.B. ZAGREB, te nositelj projekta KLUB 54+. Zajedno sa svojim stručnim suradnicima: hrvatskom sopranisticom Lidijom Horvat Dunjko, mezosopranisticom Blankom Tkalčić i talentiranim dirigentom Darijanom Ivezićem uveli su sudionike projekta u direktnu strukturu glazbe.

Radionicu književnog kluba – kreativno čitanje i pisanje koja je sudionicima pomogla poboljšati socijalne i emotivne vještine, vodile su prof. Vesna Vrbanović Jančić, i prof. Ivana Plejić Pech.

Radionice kreativnog plesa omogućile su da sudionici otkriju svoju vitalnost, a za to su zaslužne plesne umjetnice, pedagoginje i terapeutkinje Sanela Janković Marušić i Zrinka Šimičić Mihanović.
Profesionalni i vrsni glazbenici Branko Trajkov – Trak i Krunoslav Kobeščak vodili su bubnjarske radionice «Ritam svijeta». Svojim radom pomogli su sudionicima projekta da unaprijede svoje zdravstveno stanje, riješe se stresa i otkriju novu mladost.

Likovno – kreativne radionice doprinijele su unapređenju kvalitete života naših sudionika te poboljšanju emocionalnih i kreativnih vještina. Za njihovo vođenje bile su zaslužne umjetnica i profesorica likovne umjetnosti Natalija Stipetić Ćus te diplomirana slikarica Ksenija Filipović.

 

https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/velikom-konferencijom-uspjesno-zavrsen-projekt-ciji-su-sudionici-bili-ronald-braus-i-sanja-pilic—573855.html?fbclid=IwAR37GkKfvfghWu-a2fALqbW3d2q-WlMBQptzt18Xn-9Vw7W1ZLcFAiv24MI

Prijavi se

Želiš se družiti, zabaviti ili naučiti nešto?? Zašto ne sve to istovremeno?? Prijavi se…..