Klub 54+

tportal.hr – Predstavljena dosadašnja dostignuća projekta Klub 54+

by Udruga Pet Plus

tportal.hr – Predstavljena dosadašnja dostignuća projekta Klub 54+
KREATIVNE RADIONICE

Predstavljena dosadašnja dostignuća projekta Klub 54+

Cilj projekta je pružiti cjeloživotno učenje i obrazovanje, ali i poboljšati kvalitetu života i povećati razinu aktivnog sudjelovanja osoba starijih od 55 godina u zajednici

 

Projekt KLUB 54+ nastao je suradnjom Udruge Opera B.B ZAGREB, prvog komorno opernog kazališta u Hrvatskoj i Udruge PET PLUS. Cilj projekta je pružiti cjeloživotno učenje i obrazovanje, ali i poboljšati kvalitetu života i povećati razinu aktivnog sudjelovanja osoba starijih od 55 godina u zajednici, čime direktno smanjujemo socijalnu isključenost za minimalno 215 osoba.

Blanka Tklalčić, Darijan Ivezić, Lidija Horvat Dunjko, Ronald Braus Photo: Petar Santini

Blanka Tkalčić. Darijan Ivezić, Lidija Horvat Dunjko, Ronald Braus

Photo: Petar Santini

Jučer je u kazališnoj kavani Kavkaz javnosti predstavljen dosadašnji rad i postignuća u projektu KLUB 54+. Kratkim druženjem uz nosioce i suradnike na projektu najavljen je početak održavanja glazbenih radionica, ali i novi ciklus ostalih kreativnih radionica. Na druženju su bili predsjednica Udruge PET PLUS Mira Davidović, voditeljica projekta Andreja Radinger, koordinatorica projekta Adrijana Pelikon i Ronald Braus, predsjednik Udruge Opera BB. Osim osnovnih informacija o projektu i dosadašnjim rezultatima koje je predstavio, Ronald je prisutne, uz Lidiju Horvat DunjkoBlanku Tkalčić te pratnje Marija Čopora i Darijana Ivezića, počastio i glazbenim ugođajem – ljubavnom pjesmom za Valentinovo, čime je najavio prvu glazbenu radionicu koja će se održati u Novskoj.

 

Sufinanciran iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda, Projekt KLUB 54+ započeo je sa svojom provedbom u rujnu 2018. godine te će se provoditi do kraja kolovoza 2019. godine. Ukupna vrijednost projekta je 910.379,44 kn od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancira 773.822,52kn. Jučerašnjem ugodnom druženju pridružile su se i poznata hrvatska glumica Nada Rocco te književnica Sanja Pilić.

https://www.tportal.hr/showtime/clanak/predstavljena-dosadasnja-dostignuca-projekta-klub-54-foto-20190215

 

Prijavi se

Želiš se družiti, zabaviti ili naučiti nešto?? Zašto ne sve to istovremeno?? Prijavi se…..